Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in.

Woningontruiming Zeist

Woningontruiming Zeist

Woningontruiming Zeist voor het razendsnel bezemschoon opleveren van huur- of koopwoning. Ook voor (verpleeghuis)kamers en bedrijfsruimtes. Bel voor een gratis offerte: 085 - 401 97 62.

Moet u plotseling verhuizen? Gaat u kleiner wonen in Zeist? Of juist groter? Denkt u aan al het inpakwerk en hulp dat u moet regelen, vooral het zware sjouwwerk? Het team van Woningontruiming Zeist neemt graag al uw ontruim- en verhuiszorgen uit handen. En helpt u graag bij het leegmaken van uw koop- of huurwoning en deze bezemschoon op te leveren.

Woningontruiming Zeist is goedkoop, snel en efficiënt. We ontruimen al vanaf 150 euro. En wij zijn al tientallen jaren werkzaam in deze branche en kennen vele tevreden klanten. U kunt op ons vertrouwen!

Wanneer u wenst kunnen wij helpen bij het in- en uitpakken, verwijderen en ophalen van inboedels en andere spullen. Wij gebruiken speciaal inpakvilt en bubbelfolie om uw meubilair en breekbare spullen in te pakken. Met onze eigen verhuiswagens transporteren wij uw waardevolle spullen veilig en zonder problemen naar uw nieuwe onderkomen. Onze klant is koning!

U wilt weten wat een ontruiming in Zeist gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 085 - 401 97 62.

Woningontruiming Zeist voor snel en goedkoop ontruimen, opruimen en bezemschoon opleveren van uw woning, kamer of bedrijfsruimte.

Wij stellen ons op de hoogte van de wensen en eisen van de makelaar of woningbouwvereniging, en werken daar vervolgens naar. Wij zijn daarom een betrouwbare partner voor het snel, vakkundig en goedkoop leeghalen, opruimen en bezemschoon opleveren van elke woning, kamer of bedrijfsruimte.

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het volgende :

 • Geheel leeg en bezemschoon opleveren van uw woning, (verpleeghuis)kamer of bedrijfsruimte.
 • Schoonmaakwerkzaamheden.
 • Kleine reparaties en onderhoudswerk.
 • Opslagruimte voor uw spullen.
 • Het verwijderen van alle vloer(bedekking) en elektrische installaties.
 • Veilig vervoer van alle meubels en andere spullen.
 • Advies en hulp bij tuinonderhoud.
 • Inkoop meubels en andere bruikbare goederen.
 • Het veilig in en uitpakken van inboedel en andere spullen.
 • Taxatie van meubilair en verzamelingen.

Woningontruiming Zeist helpt graag onze senioren met verhuizen

Senioren, minder validen en hulpbehoevenden zijn onze trouwe klanten. Voor deze speciale groep hebben wij een breed pakket aan diensten. Speciale opdrachten en aanvragen voeren wij ook graag uit. Denk maar aan het woonklaar maken van eenn nieuw onderkomen.

Afhankelijk van de grootte van de ruimte en de spullen verhuizen wij u in twee dagen. Maar Woningontruiming Zeist heeft ook een spoedservice. Heeft u een spoedklus? Binnen één dag kunnen wij uw woning of pand netjes leeghalen en kaal en bezemschoon opleveren.

Heeft u meubilair en ander spullen die u niet gebruikt? Woningontruiming Zeist neemt het graag van u over. Veel van onze spullen schenken wij aan liefdadigheidsinstellingen en zo helpt u mee. Minvermogenden worden op deze manier geholpen aan goede meubels en andere goederen. Spullen die onbruikbaar zijn vervoeren wij verantwoord af.

Steun een goede doel en kies voor Woningontruiming Zeist

De bruikbare spullen die u niet meer wilt, doneren wij. U steunt dus automatisch een goed doel wanneer u kiest voor Woningontruiming Zeist.
Graag nemen wij alle goede meubels en andere huisraad die u niet meer wilt, van u over. Heeft u nog bruikbare spullen staan en wilt u het graag kwijt? In uw schuur, zolder of garage? Wij schenken alle bruikbare spullen zoals inboedel, huisraad, witgoed, goede kleding, kantoorartikelen en andere goede spullen aan verschillende goede doelen.
Wij schenken regelmatig aan verschillende instellingen zoals :

 • De Weg Geef Stichting
 • Stichting Kika
 • Stichting Doe een wens
 • De Voedselbank
 • Derde Wereldlanden

Hennepplantage of wietkwekerij in Zeist

Woningontruiming Zeist kan een wietkwekerij snel en goedkoop leegmaken en opruimen.
Ontdekt u als verhuurder of eigenaar dat er een wietkwekerij is opgezet in een woning of pand dat u verhuurd heeft? Als de overheidsinstanties zijn langs gekomen blijft u achter met een grote puinhoop. De huurder is meestal spoorloos of in de gevangenis. Laat een hennepplantage of wietkwekerij vakkundig leegmaken door Woningontruiming Zeist. Dit soort klussen hebben wij vaak gedaan. Vakkundig dus in het demonteren, leeg maken en opruimen van elke hennepplantage of wietkwekerij. Door de verschillende vallen die er worden gezet om mensen buiten te houden, de chemische stoffen die aanwezig zijn is het een gevaarlijke klus. Vaak is er ook geknoeid met de elektrische installaties. Gelukkig kunt u ons gespecialiseerd bedrijf Woningontruiming Zeist inschakelen. Onze vakkundige medewerkers herstellen uw pand of woning zoals het was in de originele staat. Netjes, kaal en veegschoon. De volgende huurder kan er zo in.

Onze adviseur komt graag langs voor een gratis gesprek en een vrijblijvende offerte! Bel ons op 085 - 401 97 62.