Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in.

Woningontruiming Maarssen

Woningontruiming Maarssen

Woningontruiming Maarssen maakt uw woning leeg en bezemschoon volgens eisen woningbouw of makelaar. Zelfs binnen een paar dagen kan uw huur- of koopwoning in Maarssen kaal en schoon opgeleverd worden. Bel 085 - 401 97 62 voor een gratis offerte.

Of het nu gaat om een woonhuis, kamer, flat of seniorenwoning, u kunt bij Woningontruiming Maarssen terecht voor elk project. Omdat geen één situatie hetzelfde is, is het goed om te weten dat Woningontruiming Maarssen ervaring heeft om in te schatten wat er bij het leeg halen van een woning komt kijken.

U wilt weten wat een ontruiming in Maarssen gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 085 - 401 97 62.

Het kan zijn bijvoorbeeld dat u vóór een bepaalde tijd de ruimte leeg moet opleveren i.v.m. huur of hypotheek. Door goed te luisteren naar uw wensen kan de team van Woningontruiming Maarssen hier haar eigen planning op aanpassen, zodat u niet nog eens met extra kosten komt te zitten. Wij leveren uw woning compleet leeg en bezemschoon op.

Woningontruiming Maarssen berekent één prijs en géén kosten achteraf. Wilt u weten hoeveel alles gaat kosten? Bel ons dan voor een gratis en vrijblijvende offerte voor kaal en veegschoon opleveren woning op: 085 - 401 97 62.

Advies en begeleiding door Woningontruiming Maarssen

Wellicht wilt u meubels behouden of verhuizen. Ook daarin kunnen wij u adviseren of begeleiden. Er worden van te voren duidelijk afspraken met u gemaakt, zodat wij samen weten waar we aan toe zijn en u verder niet om hoeft te kijken naar het leeg ruimen. Een woning leeghalen is ons vak.

Mocht u andere specifieke wensen of vragen hebben, stel ze gerust. In veel gevallen kunnen wij u een goed advies geven. Uw wensen en voorkeuren zijn het belangrijkste voor ons.

Schroom niet om Woningontruiming Maarssen te bellen met uw vraag, wij geven u graag antwoord of komen bij u langs om samen te kijken wat mogelijk is.
Ook klanten die in het buitenland verblijven en in Nederland een woning, inboedel of bedrijfspand moeten leeg maken, kunnen wij van dienst zijn. Wij houden u dan per email en met een fotorapportage op de hoogte van de stand van zaken. Tegenwoordig kan het zelfs met videobellen. Zo kunt u gerust zijn dat alles volgens uw wensen wordt uitgevoerd.

Combinatie woning leegmaken en verhuizen

Wij doen naast ontruimingen ook verhuizingen en bieden dus een combinatie aan van beiden, inclusief afvoeren van goederen en afval. Zo kunt u in één dag uw verhuizing geregeld hebben. Alle overgebleven meubels zonder nieuwe bestemming ruimen wij netjes op en schenken aan een goed doel. Wanneer er dus nog spullen overblijven zoals afval of kapotte meubels, dan ruimen wij alles netjes en verantwoord op. Elke woning leveren wij standaard netjes, kaal en bezemschoon op. De volgende bewoner kan zo intrekken.

Verhuislift

Wij kunnen tijdens het verhuizen en leegmaken van elke ruimte onze verhuislift inzetten. Deze verhuislift gaat tot de 10de etage en vergemakkelijkt de klus en voorkomt schade aan uw inboedel. Tevens kunnen wij deze lift ook verhuren om bijvoorbeeld een bank naar boven te tillen. Heel handig als u geen lift heeft in uw flat.

Bel vandaag nog voor een gratis en vrijblijvende offerte: 085 - 401 97 62.