Woningontruiming Bilthoven

Woningontruiming Bilthoven

Woningontruiming Bilthoven biedt u hulp en advies bij het leegmaken en bezemschoon opleveren van uw huur- of koopwoning. Bel voor gratis offerte 085 - 40 19 762.

Verhuist u naar een andere huurwoning? Of heeft u een andere woning gekocht? Moet één van uw ouders plotseling kleiner gaan wonen? Of moeten uw grootouders naar een verzorgings- of bejaardentehuis? Het maakt voor Woningontruiming Bilthoven niet uit om welke soort ontruiming of verhuizing het gaat. Woningontruiming Bilthoven biedt u hulp en advies bij het leegmaken van iedere huur- of koopwoning, (verpleeghuis)kamer, flat of bedrijfsruimte.

Ontruimen is stressvol, hectisch en intensief. Bovendien kost het enorm veel tijd. Woningontruiming Bilthoven is u hierbij graag van dienst. Wij zijn zeer ervaren en daardoor efficiënt en kunnen zo lage prijzen hanteren. Elke woning maken wij snel en vakkundig leeg en leveren het kaal en bezemschoon op. Volgens de eisen van de woningbouw of makelaar. Bel voor vragen of een gratis prijsindicatie op 085 - 40 19 762.

U wilt weten wat een ontruiming gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 085 - 40 19 762.

Woningontruiming Bilthoven werkt snel en efficiënt

Wij zijn de betaalbare oplossing voor al uw ontruimings- en verhuiszorgen. Onze ervaren medewerkers werken volgens uw richtlijnen. Wij werken zorgvuldig en discreet. Er wordt gebruik gemaakt van speciale inpakmaterialen om uw spullen te beschermen. Woningontruiming Bilthoven werkt snel maar wanneer het supersnel moet kunt ook onze spoedservice inschakelen. Bel voor meer informatie: 085 - 40 19 762.

Meubilair en andere goederen die tijdens het leegmaken van de woning overbodig blijken, nemen wij graag van u over. Deze schenken wij namelijk aan goede doelen. Zo ontzien we het milieu en krijgen bruikbare spullen een tweede leven bij mensen die er enorm blij mee zijn.

Kapotte en onbruikbare spullen brengen wij op een verantwoorde wijze naar de gemeentelijke milieustraat voor hergebruik.

Woningontruiming Bilthoven voor een nette en bezemschone oplevering

Leegmaken van een woning, deze bezemschoon opleveren en alle afval netjes afvoeren op een verantwoorde manier is ons vak. Wij doen dit al tientallen jaren. Hiernaast bieden wij nog diverse diensten aan.

 • Het veilig en efficiënt in- en uitpakken van dozen en meubilair.
 • Taxeren van inboedel.
 • Het opslaan van uw meubilair en andere spullen.
 • Het transporteren van de inboedel.
 • Schoonmaken van bijvoorbeeld de badkamer, vensterbanken enz.
 • Inkoop van meubels en andere spullen.
 • Advies en hulp geven bij tuinonderhoud.
 • Leeghalen, opruimen en afvoeren van zolder, kelder of een overvolle tuin.
 • Verwijderen van vloerbedekking en elektronische installaties.
 • Onderhoud- en reparatiewerkzaamheden.
 • Verhuur verhuislift met personeel. Het werkt tot de 10 de verdieping.

Woningontruiming Bilthoven is specialist in het vlot en vakkundig leegmaken en bezemschoon opleveren van elke woning.

Bij seniorenverhuizing, kies voor Woningontruiming Bilthoven

Onze team van Woningontruiming Bilthoven heeft veel ervaring met senioren. Wij zetten net een stapje extra in ons werk voor onze ouderen. Voor deze groep hebben wij een speciaal pakket. Moet een seniorenverhuizing uitgevoerd worden? Bel ons voor advies en een prijsindicatie. Ons bedrijf kan de gehele ontruiming en/of verhuizing verzorgen.

Misschien wilt u alleen de persoonlijke spullen (voorlopig) meenemen? Wij kunnen alle spullen inpakken en de gehele ruimte leeghalen. Dan maken wij alles keurig schoon. Daarna voeren wij de noodzakelijke herstel- en schoonmaakwerkzaamheden uit. Standaard ruimen wij alle afval gescheiden en milieuvriendelijk op. In het nieuwe onderkomen pakken wij ook alles uit voor. Alle meubelen zetten wij weer in elkaar en richten het nieuw onderkomen geheel in. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de woning woonklaar is. Uw oma, grootoom of achterneef hoeft alleen maar in te trekken. Hoe fijn is dat!

Heeft u meubels en andere huisraad die u niet meer wenst? Of misschien antiek of verzamelingen? Wij nemen die graag van u over. Bruikbare spullen schenken wij aan goede doelen.

Woning snel bezemschoon door Woningontruiming Bilthoven

Heeft u plotseling een verhuizing? Maak gebruik van onze spoedservice! Heeft u vragen over een klus? Wilt u misschien een prijs weten? Of heeft u extra meubels die u kwijt wilt? Of teveel aan goede meubels voor een goede doel? Wilt u weten wat een klus kost? Bel ons en onze adviseur komt gratis langs om de werkzaamheden te bekijken en om alles te bespreken van ons. Onze offerte is gratis!

Bel Woningontruiming Bilthoven voor al uw vragen. Onze vriendelijke medewerkers staan u graag te woord. Bel ons op 085 - 40 19 762.

× Stel een vraag via Whatsapp