Woningontruiming - Woningontruiming Utrecht
Woningontruiming Utrecht Bel voor een vrijblijvende prijsindicatie:
085 - 40 19 762

Woningontruiming

Uw huis ontruimen vanwege een verhuizing, overlijden of emigratie? Woningontruiming Utrecht maakt uw huis snel en netjes leeg.

Het leeghalen van een huis is een vaak tijdrovende en stressvolle bezigheid. Wat moet er worden weggegooid en wat bewaard? Waar laat ik die (grote) spullen die moeten worden weggegooid? Hoe ga ik dat sjouwen van al die spullen aanpakken?

Totaalpakket

Woningontruiming Utrecht biedt u een totaalpakket voor het ontruimen van uw woning:

  • Wij leveren de woning helemaal leeg en bezemschoon op, conform de wensen en eisen van de woningbouwvereniging, verhuurder of makelaar.
  • Wij doen aan inkoop van goederen tijdens het leegruimen van uw huur- of koopwoning. In sommige gevallen is het dan zelfs mogelijk om de ontruiming gratis te doen!
  • Wij kunnen herstelwerkzaamheden verrichten, zoals gelijmde vloerbedekking verwijderen of gaten dichten in muren en plafonds.
  • Tevens schoonmaakwerkzaamheden, zoals een keuken ontvetten of een badkamer ontkalken.
  • Wij voeren afval altijd op een milieuverantwoordelijke wijze af.
  • Bruikbare meubelen brengen wij naar een goed doel voor hergebruik.

Wanneer u een afspraak met ons maakt kunnen wij binnen een week, desgewenst zelfs binnen één dag, uw huis leegmaken. Wij komen graag eerst langs om een goede inschatting te maken van het werk.

Woningontruiming Utrecht staat al sinds 1994 bekend als snel, netjes, vakkundig en betrouwbaar. U kunt op ons rekenen!

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 40 19 762.

Hergebruik via goede doelen


Spullen die u niet meer wenst maar nog goed bruikbaar zijn, worden geschonken aan goede doelen. Zo krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt het milieu ontzien. Ook kunnen wij de spullen naar een goed doel van uw keuze brengen.

Milieubewust afvoeren afval


Het op de juiste wijze afvoeren van alle soorten afval is voor ons dagelijkse kost. Wij zorgen dat uw spullen op een milieuverantwoordelijke wijze wordt afgevoerd. De spullen worden gescheiden aangeboden aan de gemeentelijke vuilstortplaats.

Werkwijze


Een ontruiming is een tijdrovende en zeer stressvolle bezigheid. Door onze persoonlijke werkwijze hebben wij sinds 1994 al vele tevreden klanten kunnen helpen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent!

Bezemschoon


Een woning, verpleeghuiskamer of bedrijfsruimte bezemschoon opleveren wil zeggen dat wij alle ruimtes leegruimen – van zolder tot kelder – en dat wij alles schoon en netjes voor u opleveren. Geheel conform de eisen van de woningbouwvereniging, verhuurder of makelaar.

Inkoop meubels en goederen


Tijdens een woningontruiming komt het regelmatig voor dat er nog meubels of andere goederen met waarde in een woning of bedrijfspand aanwezig zijn. Deze goederen kunnen wij van u overnemen tegen de reële inkoopwaarde.

Herstelwerkzaamheden


Het is bij een ontruiming vrijwel altijd nodig om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Denk aan verwijderen van vloerbedekking of het repareren van gaten in muren en vloeren. Wij kunnen deze werkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren.

Wilt u een vrijblijvende prijsindicatie, offerte of heeft u een vraag?
Bel direct: 085 - 40 19 762

Contactgegevens

Telefoon
Algemeen: 085 – 40 19 762
Mobiel: 06 – 38 31 80 14

Adres
Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht

Werkgebied
Wij werken door heel Nederland!

Beoordelingen

Allebedrijvenin