Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in.

Woningontruiming Vianen

Woningontruiming Vianen

Woningontruiming Vianen is specialist op het gebied van alle soorten ontruimingen en verhuizingen. Bel voor een gratis offerte: 085 - 401 97 62.

Moet u verhuizen uit uw woning in Vianen? Wilt u professionele hulp van een flexibel bedrijf? Dat kan! Woningontruiming Vianen is gespecialiseerd in het uit handen nemen van al uw ontruim- en verhuiszorgen.

Het team van Woningontruiming Vianen biedt hulp bij alle soorten ontruimingen en verhuizingen. Elke woning maken wij netjes leeg en leveren het keurig bezemschoon op. Conform de eisen van de woningbouw, de makelaar of verhuurder.

U wilt weten wat een ontruiming in Vianen gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 085 - 401 97 62.

We hebben geen wachttijden! Daarom kan Woningontruiming Vianen elke ruimte leegmaken. Zoals een woning, een (verpleeghuis)kamer, een school, een magazijn, een winkelpand, een bedrijfsruimte of een berging. Over het leegmaken van de woning hoeft u zich niet meer druk te maken. Wij leveren bezemschoon op. Vaak al binnen één dag wanneer u echt haast heeft! Bel ons voor een gratis offerte.

Woningontruiming Vianen speciaal voor senioren

Senioren, mindervaliden en hulpbehoevenden zijn onze speciale klanten. Senioren verhuizen en het leegmaken van hun woningen is soms emotioneel en stressvol. Bijvoorbeeld als iemand overleden is.
Wij hebben dit soort verhuizingen al vaak gedaan en gaan discreet en professioneel te werk.

Waarom Woningontruiming Vianen kiezen?

Simpel! Wij zijn ervaren, vakkundig, snel en goedkoop. Wij zijn al tientallen jaren actief in deze branche. Ons bedrijf werkt professioneel, volgens de wensen en voorkeuren van de klant. Wij hebben geen wachttijden! En genoeg medewerkers om in te zetten voor verschillende klussen tegelijk. Voorrijkosten brengen wij nooit in rekening.

Wat kunnen wij voor u doen?

 • Monteren en demonteren van meubels.
 • In- en uitpakken van meubels en dozen.
 • Opruimen en alle afval netjes afvoeren.
 • Leeghalen van uw onderkomen, van zolder tot kelder.
 • Opslagruimte voor uw spullen.
 • Verhuislift inzetten tot 10e etage.
 • Taxatie van antieke meubels en verzamelingen.
 • Inkoop van meubels en andere bruikbare goederen.
 • Reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.
 • Grote en kleine schoonmaakwerk.
 • Verhuizen.
 • Het verwijderen van uw elektrische installaties en vloerbedekking.

Meubelophaaldienst

Heeft u meubilair of andere spullen die u niet meer wilt? Gaat u samenwonen of trouwen en heeft u ineens veel meubels dubbel? Of is er een familielid overleden en weet u niet wat u moet doen met alle inboedel en overige spullen? Gaat u uw overvolle garage binnenkort opruimen en wilt u de meubels en oude computers niet meer?

Bel Woningontruiming Vianen en wij komen graag vrijblijvend langs om te kijken naar uw spullen. Wij hebben een meubelophaaldienst die goede spullen overneemt voor een goede prijs. Andere bruikbare inboedel en andere goederen kunnen wij meenemen om te schenken. We doneren regelmatig aan de Weg Geef Stichting en andere sociale instellingen. Onbruikbare spullen ruimen wij verantwoord en gescheiden op. De Meubel ophaaldienst staat klaar voor u!

Heeft u vragen? Moet u een woning of andere ruimte in Vianen leegmaken? Wilt u meubels kwijt?

Bel voor een gratis en vrijblijvende prijsopgave naar 085 - 401 97 62.