Verhuizingen

Iedereen die wel eens is verhuisd weet dat het altijd weer een flinke klus is om alles goed in te pakken en zodanig te organiseren zodat alles goed wordt overgebracht naar de nieuwe woning.

En er moet veel geregeld worden, zoals het opzeggen/verlengen van abonnementen, het inschrijven bij de burgerlijke stand, het aanschaffen van nieuwe meubelen en huisraad of doorgeven van de adreswijziging.

Inpakken

Woningontruiming Utrecht kan u bij het gehele proces rondom een verhuizing van dienst zijn. Wij kunnen bijvoorbeeld al uw meubels demonteren en weer monteren in uw nieuwe woning. Huisraad en glaswerk en andere spullen kunnen wij inpakken en verhuizen met onze verhuislift. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf het inpakwerk te doen. Glaswerk en grote meubelen doen wij het liefst zelf in verband met gevaar voor beschadiging.

Alles wordt ingepakt in onze gratis verhuisdozen. Het inpakken van kwetsbare meubels gebeurt efficiënt en professioneel. We hebben hier speciaal inpakmateriaal voor. Wij gebruiken inpakfolie, bubbelfolie, verhuisdekens en plastic seal.

Uw matrassen beschermen wij met matrashoezen en uw kleren zetten wij veilig, droog en kreukvrij in garderobedozen. Deze dozen bevatten garderobehaakjes, waaraan je snel en gemakkelijk kleding in kunt hangen.

Monteren in de nieuwe woning

Na de verhuizing monteren wij alle meubels in uw nieuwe huis. Wanneer de kasten op hun plaats staan kunnen deze direct ingericht worden en al uw verhuisdozen zetten wij op de goede plaats in de woning. De wasmachine, koelkast en droger kunnen ook worden aangesloten door ons.

Wanneer het gaat om een seniorenverhuizing, zorgen wij ervoor dat de ruimte woonklaar wordt afgeleverd. Verandering van omgeving is al stressvol en op deze manier zorgen wij voor een aangename welkom in de nieuwe woonomgeving. Men kan direct koffie zetten of naar de tv kijken, want alles zit al op zijn plek.

Bezemschoon opleveren

Na de verhuizing zorgt we ervoor dat alle afval naar de gemeentelijke milieustraat wordt gebracht. Desgewenst voeren wij kleine reparaties aan het huis uit, zoals het dichtmaken van kleine gaten in de muur en schilderswerk. Ook het schoonmaken van diverse ruimtes kunnen wij voor onze rekening nemen, zoals de badkamer.

Wij garanderen dat elke ruimte bezemschoon wordt opgeleverd. Tijdens de eindinspectie lopen we samen met u alles na en pas wanneer als u tevreden bent, zijn wij dat ook!

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 40 19 762.

× Stel een vraag via Whatsapp