Senioren verhuizen

Wanneer senioren moeten verhuizen, is dat meestal geen leuk moment. Vaak hebben ze al lang in het huis gewoond en het zit dan ook vol met herinneringen. Wij begrijpen wij dit. Daarom helpen wij u op een respectvolle en vakkundige manier. U kunt hier meer over lezen op de pagina Werkwijze.

Naast het verhuizen kunnen wij ook helpen met het in- en uitpakken van de inboedel. Dat is vaak veel werk en wordt nogal eens onderschat. Dankzij ons professioneel verpakkingsmateriaal weet u zeker dat de spullen goed beschermd zijn en onbeschadigd overkomen.

Opslag inboedel

Verhuizing van senioren betekent meestal dat ze naar een bejaarden- of verzorgingstehuis gaan. Hier is beperkte plek voor de spullen die ze in al die jaren verzameld hebben. En misschien wilt u de spullen die overblijven toch maar niet zomaar weggooien. Wij kunnen er voor zorgen dat de inboedel veilig wordt opgeslagen. Zo heeft u het altijd bij de hand, als het nodig is.

Hergebruik via goede doelen

Wellicht zijn er spullen die u niet binnen de familie wilt bewaren. Heeft u er al eens aan gedacht om ze aan een goed doel te geven? Op deze manier wordt het hergebruikt en krijgt het een nieuwe plek. Natuurlijk hoeft u dit niet zelf te regelen. Onze medewerkers zien er op toe dat alles bij het goede doel terecht komt.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 40 19 762.

× Stel een vraag via Whatsapp