Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in.

Opslag van goederen

Opslag van goederen

Wanneer u na een ontruiming nog even niet weet wat u met bepaalde goederen wilt doen, of wanneer er bijvoorbeeld tussen de oplevering van uw oude woning of bedrijf en sleuteloverdracht van uw nieuwe woning of bedrijf enige tijd zit, bieden wij u de mogelijkheid uw inboedel tijdelijk bij ons op te slaan.  Wij beschikken over diverse eigen opslaglocaties.

Ook is het mogelijk inboedel bij ons op te slaan wanneer bijvoorbeeld nog niet alle familie van de overledene in beeld is en u de nabestaanden gelegenheid wilt bieden iets uit de inboedel te kiezen. Dit komt regelmatig voor.

Meerdere opslaglocaties

Woningontruiming Utrecht beschikt over meerdere opslaglocaties, in verschillende maten en beschikbaar voor een korte of een langere periode. Al naar gelang uw persoonlijke behoefte. Wanneer duidelijk is hoeveel spullen en voor hoe lang, kunnen wij u een prijs voorleggen per kubieke meter.

Groot voordeel ten opzichte van een Shugard of Citybox is dat wij met onze vrachtwagens uw spullen kunnen ophalen en terug bezorgen op het moment dat u wilt. Uw spullen zijn veilig, droog en verzekerd. En u heeft altijd toegang tot uw spullen.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 085 - 401 97 62.