Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in.

Woningontruiming en leeg opleveren Utrecht

Woningontruiming en leeg opleveren Utrecht

Woning of appartement ontruiming en leeg opruimen in Utrecht conform eisen makelaar of woningbouw na overlijden.  U heeft een appartement, vrijstaand koophuis of huur woning en deze moet worden ontruimd? Wij kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Een ontruiming en verhuizing binnen Utrecht binnen 1 a 2 weken is wat wij realiseren voor onze klanten. Bent u een instantie of particulier en zoekt u hulp bij het opruimen van uw woning of pand in Utrecht? Wij komen graag even langs voor een offerte en meer informatie geven.

Hoe werkt het bij een woningontruiming in Utrecht en omstreken?

Als u ons een reactie stuurt of belt dan kunnen wij u aan de hand van een aantal vragen een prijsindicatie voorleggen. Deze prijsindicatie is bedoelt om samen te zien of het interessant is om langs te komen voor een exacte offerte prijs. Wordt deze offerte akkoord bevonden dan kunnen wij deze werkzaamheden binnn 1 a 2 weken uitvoeren in 1 a 2 werkdagen uitvoeren. Samen bekijken we wat nodig is om de woning leeg op te leveren conform uw eisen, makelaar of woningbouw. Op de dag van de ontruiming loopt u smorgens samen met ons een rondje en worden de werkzaamheden voor de laatste keer doorgenomen. Alle afgesproken werkzaamheden zijn einde van de dag uitgevoerd. U wordt een uur van te voren gebeld en nadien kan er gecontroleerd

Na voltooien werkzaamheden en indien helemaal tevreden wordt u de factuur toegestuurd.

Tijdens de werkzaamheden wordt tevens gekeken daar de bruikbare spullen. Alle bruikbare meubels en restant boedel schenken wij aan een goede doel. Dit doen wij dagelijks en helpen hiermee veel mensen die minder bedeeld zijn. Ook in Nederland heerst er nog veel armoede!

Heeft u leuke spullen en meubels in de woning staan? Bel of mail ons en graag komen wij het ophalen..

Foto's

Woningontruiming Utrecht
Woningontruiming Utrecht


Terug