Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in.

Woning opruimen na overlijden

Woning opruimen na overlijden

Woning opruimen en inboedel afvoeren na overlijden in Utrecht en omstreken.

Wij zijn een woning opruim bedrijf dat dagelijks woningen leeg maakt volgens afspraak van een verhuurder of makelaar. Woning opruimen in opdracht van nabestaanden of familie binnen 1 week in 1 dag is wat wij kunnen. Na overlijden of verhuizing een huur of koopwoning bezemschoon opleveren zoals u het graag ziet! Soms alleen inboedel opruimen maar vaak ook met stoffering zoals vloerbedekking en raamdecoraties.

Berging of schuur opruimen tijdens een Woningontruiming in Utrecht?

Een schuur, kelderbox of berging leegmaken tijdens een ontruiming kan een lastige klus zijn. Vaak staan er spullen in die jaren niet meer buiten zijn geweest. Stof en viezigheid stapelen zich op en uiteindelijk moet een ruimte leeg worden gemaakt. Vaak bij verkoop mogen soms stellingen en grote kasten blijven staan in een schuur of garage. Dit moet dan nagelvast zitten aan de muur. Dan is leegruimen voldoende.

Na woning opruimen ook schoonmaken.

Wij maken een woning na grondige ontruiming ook helemaal schoon. Zoals toilet schoonmaken, badkamer ontkalken en schoon maken, keuken reinigen en vooral tegels achter koelkast ontkalken, vensterbanken afnemen en ramen zemen. Zo bevordert de verkoop van een koopwoning. Ook een tuin kunnen wij schoonmaken. Gras maaien, bomen snoeien, onkruid verwijderen, tuin opfrissen voor een snellere verkoop.

Demontage, inpakken en verhuizen tijdens een woning opruimen.

Wij kunnen voor u grotere meubels tijdens een woning opruimen in Utrecht demonteren en uit elkaar halen. Zo passen meubels vaak wel naar buiten en een trap af naar beneden. Wij zorgen ook voor verwijderen van bijv zonnescherm of gordijn railzen of lampen. Wij doen ook kleine verhuizingen. Vaak als mensen kleiner willen wonen dan verhuizen wij eerst de goede meubels en verhuisdozen naar een nieuwe adres om vervolgens de woning op te ruimen. Ook 1 of 2 meubelstukken bij familie bezorgen tijdens een ontruiming is mogelijk. Vaak als iemand een kast wilt en geen vervoer dan regelen wij dat deze wordt thuis bezorgd.Terug