Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in.

Tuin ontruiming utrecht

Tuin ontruiming utrecht

Een tuin leegruimen omdat het verwilderd is?

EEN VERWAARLOOSDE TUIN OPKNAPPEN EN ONKRUIDVRIJ OPLEVEREN: VAN OVERWOEKERD NAAR ONDER CONTROLE!

Heb je te maken met een overwoekerd en doorgeschoten vol met onkruid gegroeide tuin? Het lijkt misschien een hele klus, maar je hebt bedrijven zoals wij die u hulp bieden en alles voor u opruimen. Van stenen afvoeren, balken en hout opruimen uit de tuin, terug snoeien van struiken en bomen weg zagen. Ook afvoeren van tuin afval weten wij raad mee.

Een hovenier die ook woningen leeg kan ruimen en u een combinatie korting geeft!

Een huur woning laten opruimen, inboedel afvoeren, bezemschoon opleveren en daarnaast de gehele tuin leegruimen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Wij bieden u deze oplossing omdat wij erachter zijn gekomen dat wanneer een woning moet worden ontruimd en er is een overlijden in de familie dat er dan een hele grote last rust op de schouders van de nabestaande. Deze last wordt ook nog eens meer wanneer de woningbouw eist dat de tuin schoon, netjes, opgeruimd en onkruidvrij moet worden opgeleverd.

Familie woont ver weg en kan de tuin niet ontruimen.

Vaak wonen families verspreid door het land en is afstand een probleem. Men kan niet zomaar vrij nemen en tijd blijft er haast niet over als er 3 uur reistijd van af gaat. Zo is het dus lastig om een woning en tuin te ontruimen in Utrecht binnen gestelde termijn. Daarom is er een mogelijkheid om het uit te besteden. Zo hoeft u geen vrienden of broers, zussen te vragen om hulp. Plus dat er vaak ook ruzies van komen.

Afval uit de tuin opruimen in Utrecht en omstreken.

Grote stenen, Balken hout, Oude tuinmeubels, Schuurtje afbreken en slopen, gras maaien en alles afvoeren om de tuin weer ordentelijk te maken. Dit doen wij binnen enkele werkdagen in 1 a 2 dagen werk. Wij voeren meteen alles af en zorgen dat uw tuin oplever klaar is voor woningbouw. Zelfs slopen van een schuur in een tuin is mogelijk. Zo ruimen wij echt alles op en heeft u er geen opkijken naar.

Wij bieden u een totaaloplossing voor tuin ontruiming en woning leegmaken in Utrecht. Bel 06 – 38 31 80 14 of email:

 

Foto's

tuin ontruiming utrecht - src=
tuin ontruiming utrecht - src=


Terug