Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in.

Leegruimen koopwoning Vleuten

Leegruimen koopwoning Vleuten

In veel gevallen dat onze hulp word ingeschakeld gaat het om het ontruimen van huurwoningen of huurappartementen. Drie kamerwoningen, vier kamerwoningen of twee kamerwoningen, we komen het allemaal tegen. Bij een huurwoning moet de woning in de meeste gevallen bezemschoon opgeleverd worden.

Wat betekent een woning leegruimen in Vleuten Utrecht?

Dit houdt in dat de vloerbedekking verwijderd moet worden, dat gordijnen inclusief rails verwijderd moeten worden, dat lampen verwijderd moeten worden en dat schroeven verwijderd moeten worden en gaatjes gevuld. Ook schoonmaken van de tuin, ramen zemen, keuken nat afnemen reinigen van badkamer en toilet. Wij kunnen zelfs behang verwijderen tijdens een woning leegruimen.

Koopwoning leegruimen in Vleuten en Utrecht omstreken:

Voor de afwisseling is het dus fijn dat we nu eens te maken hebben met een koopwoning. Het gaat in dit geval om een ruime eengezinswoning met zes slaapkamers, een tuin met schuurtje en een kelder. Omdat het in dit geval om een koopwoning gaat, hoeven spijkervaste zaken niet verwijderd te worden. Hierbij kan je denken aan: vaste kasten, vloerbedekking, trapbekleding, plafondlampen, zonwering en dergelijke. Vanwege de grootte van de woning voeren wij de ontruiming in twee dagen uit. Op de eerste dag van de ontruiming halen wij zoveel mogelijk bruikbare goederen uit de woning. De kleine goederen, zoals potten, pannen, vazen en dergelijke worden in onze eigen kratten verpakt. Grotere items zoals kasten, koelkasten, wasmachines, fietsen enzovoort, worden netjes verpakt en geseald in de bus geplaatst.

Steun een goede doel tijdens het leegruimen van een koopwoning in Utrecht.

Tijdens het leegruimen, opruimen, schoonmaken en inboedel verwijderen sorteren wij alle bruikbare spullen uit een woning voor hergebruik Veel bruikbare spullen schenken wij aan een goede doel. Spullen zoals boeken, kleinspul zoals keukengerei, potten en pannen, bestek en borden, curiosa en beelden, schilderijen enz.

Ook grotere meubels zoals witgoed, kasten en verzamelingen.

Wilt u een koopwoning laten ontruimen? Makelaar wilt foto`s maken en een woning in de verkoop zetten?

Wij bieden u een totaaloplossing voor het ontruimen, leegmaken en bezemschoon opleveren conform eisen makelaar. Bel of mail : of 06 – 38 31 80 14.

 

Foto's

leegruimen koopwoning vleutel utrecht
leegruimen koopwoning vleutel utrecht
leegruimen koopwoning vleutel utrecht
leegruimen koopwoning vleutel utrecht
leegruimen koopwoning vleutel utrecht
leegruimen koopwoning vleutel utrecht


Terug