Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in.

Leegruimen eengezinswoning koopwoning Hilversum

Leegruimen eengezinswoning koopwoning Hilversum

Wij kunnen uw eengezinswoning leegruimen en uw koopwoning netjes leeg verkoopklaar opleveren.

Na 15 jaar ervaring kunnen wij ook uw eengezinswoning leegruimen en binnen 1 week deze werkzaamheden uitvoeren in 1 dag.. smorgens beginnen wij met ontruimen, opruimen, inboedel afvoeren en verkoopklaar opleveren conform eisen makelaar. Ook enkele meubelstukken verhuizen naar familieleden of tijdelijk opslaan is een mogelijkheid die wij aanbieden..

Met alles in eigen beheer zoals transport, ontruimers en goede doelen stichtingen kunnen wij elke koopwoning in Hilversum snel en correct ontruimen. Voor koop appartementen hebben wij ook onze verhuislift om zo snel en makkelijk een woning op een verdieping op te ruimen.

Alleen grote meubels laten opruimen.

Stel u geeft een bestemming voor de kleine spullen en u wilt dit zelf opruimen maar de grote meubels krijgt u niet goed kwijt. Dan kunt u ons ook benaderen voor alleen de grote incourante meubels. Vaak wandkasten, bedden, kledingkasten en zwaar massieve houten meubels. Blank en bruik eiken of grenen licht kleurig zijn meubels die niemand kan gebruiken. Opruimen afvoeren en weg laten halen van deze meubels is enige optie

Afval bestaat niet.

Wij werken al jaren met een grote afvalverwerker samen om uw meubels en huisraad zo duurzaam en milieu vriendelijk af te voeren. Afval bestaat niet zegt men… in de praktijk is dat ook echt zo:

Kleding worst hergebruikt.

Glas wordt omgesmolten.

Edelmetalen zoals koper, bestek ijzer, tin, zilver en goud wordt ook omgesmolten voor hergebruik.

Boeken naar slechter of vermalen tot producten als kartonnen dozen.

Datadragers zoals lps cd dvd en cassette worden aangeboden door stichtingen waar wij mee samen werken.

Meubels worden door stichtingen uitgedeeld aan minder bedeelde mensen voor hergebruik.

Gereedschap zamelen wij in voor Afrikaanse continenten.

Antiek en curiosa voor markten en 2e handswinkels.

Vaak is inzamelen alleen mogelijk wanneer het per partijen worden aangeboden. Dan is het vaak economisch aantrekkelijk omdat er ook kosten aan kleven. Kosten voor verwerken voor enkele items is niet te doen maar opsparen en in bulk aanleveren wel. Daarom hebben wij een  grote hal en sorteren win dagelijks.

Afval wat overblijft gaat via huisvuil verbrandingsoven voor verwerking worden aangeboden. Zodat het niet op straat beland en het echt opgeruimd is.

 

 Terug