Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in.

Huurwoning ontruimen Utrecht

Huurwoning ontruimen Utrecht

Geen klus te klein, geen huis te groot. Wij pakken alle ontruimingsklussen aan in Utrecht. Hierbij maakt het niet uit of u nu in het centrum woont, of in Kanaleneiland. Wij werken door de hele stad Utrecht en omstreken.

Heeft u alleen een bank of een bed af te voeren in plaats van een huurwoning te ontruimen in Utrecht?

Geen probleem. Binnen enkele dagen kunnen wij twee medewerkers en een wagen naar u toesturen om het meubelstuk uit uw woning te halen. Is uw zoon of dochter uit huis gegaan en wilt u de kamer leeghalen zodat u deze kan gebruiken voor andere doeleinden? Ook dit is geen probleem voor ons. Meestal is dit binnen een week te regelen. Heeft u de huur van uw studio opgezegd en moet deze nu opgeleverd worden voor de verhuurder? Binnen een week is de woning helemaal leeg inclusief vloerbedekking en gordijnen.

Maar ook wanneer uw moeder is overleden en haar eengezinswoning moet in zijn geheel ontruimd worden is dit voor ons geen probleem.

Wij maken binnen enkele dagen een afspraak om de woning te bezichtigen en u een offerte op maat te kunnen bieden. Samen lopen wij alle werkzaamheden door die in de woning gedaan moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan vloerbedekking verwijderen, gaatjes vullen, gordijnen verwijderen, maar ook het terugsnoeien van de tuin, het verwijderen van behang of het witten van muren behoort tot de mogelijkheden. Zodra u de offerte akkoord geeft kunnen wij de woning binnen veertien dagen leeg opleveren naar de eisen van de verhuurder. Ook een koopwoning kunnen wij uiteraard ontruimen. Hierbij zijn vaak minder werkzaamheden nodig, omdat vloerbedekking, gordijnen en lampen in de meeste gevallen mogen blijven zitten. Werkzaamheden voeren wij in de meeste gevallen in een dag uit. Bij grotere huizen komen wij eerst een dag de herbruikbare goederen uit de woning halen. De dag daarna komen wij dan met de rest van het team om de klus te klaren.

Foto's

woning ontruimen utrecht
woning ontruimen utrecht
woning ontruimen utrecht
woning ontruimen utrecht
woning ontruimen utrecht
woning ontruimen utrecht


Terug