Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in.

Huisraad opruimen Vianen

Huisraad opruimen Vianen

Huisraad opruimen na verhuizing dat is overgebleven in Vianen kunt u aan ons uitbesteden. Wij ruimen uw huisraad op en nemen ook uw inboedel mee. Wij werken al jaren als opruim bedrijf in Vianen en omstreken van Utrecht. Soms geven wij ook goede huisraad en vooral bruikbare spullen aan verschillende goede doelen.

Een huisraad ophalen vanaf 150 euro.

Wij kunnen uw huisraad ophalen en het gehele huis leegruimen in Vianen. Ook een zolder of kelder etage waar veel huisraad in staat kunnen wij inpakken en meenemen. Kosten voor het ophalen van huisraad is vanaf 150 euro. Wanneer er een huis vol met huisraad compleet moet ontruimd worden hanteren wij een prijs van 750 euro hoger. Wij kunnen ook interessante partij huisraad inkopen maar dan moet het wel waardevol zijn en een dagwaarde vertegenwoordingen.

Goede doel steunen met 80 a 90 % van huisraad uit een woning in Vianen.

Een goede doel of kringloop steunen met uw meubelen of huisraad in omgeving Vianen om de volgende redenen:

  1. Wij zorgen dat meubels een nieuwe bestemming krijgen,
  2. Ontlasten het milieu door geen afval weg te gooien wat onnodig is,
  3. Mensen met een kleine beurs krijgen zo ook leuke huisraad voor heel weinig of gratis.
  4. Sommige stichtingen werken ook met speciale mensen die een 1 beperking hebben of rugzakje en welke wij zo aan een baan helpen.

Heeft u bruikbare huisraad in Vianen zoals: keukengerei, boeken, kleding, kunst, textiel, gereedschap uit een berging of misschien wel een gekke verzamelin.. Wij kunnen uw huisraad met onze aangesloten stichtingen in Vianen en vooral Utrecht hier echt blij mee maken. Vaak brengen wij nog dezelfde dag alle bruikbare goederen direct bij stichtingen.

Kapot, oud en vies huisraad afvoeren bij het grof huisvuil.

Ja ook opruimen of afvoeren van defect huisraad. Soms is het veel te oud. Of in een woning zwaar gerookt met veel nicotineaanslag alles plakkerig en stinkt alles naar de rook dan is weg gooien de enige optie die overblijft met uw huisraad. Weg gooien en opruimen om zo een woning leeg te krijgen is waar onze bedrijf ook voor staat. Niet alles is bruikbaar maar wel alles moet worden opgeruimd.

 Terug