Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in.

Huis ontruimen Houten

Huis ontruimen Houten

Huis laten ontruimen in Houten door een bedrijf? Betaalbaar en zonder stress uw huis laten ontruimen en bezemschoon opleveren? Binnen enkele werkdagen uw woning leeg, kaal en bezemschoon? Bel of neem contact met ons op en wij gaan direct voor u aan de slag. Wij werken in Utrecht en omstreken zoals Houten.

Een huis ontruimen in Houten conform eisen woningbouw of makelaar.

Huis, eengezinswoning, bedrijfspand, appartement of 1 kamer woning verzorgingstehuis laten ontruimen zonder zorgen. Dat is wat wij bieden! Wij zijn een bedrijf dat dagelijks mensen te hulp staat bij het ontruimen en leegmaken van panden, huizen, enz. Wij doen dit 5 dagen per week professioneel met opgeleid personeel. Wij leveren deze huizen conform eisen woningbouw of makelaar. Wat houd dit in:

  • Bezemschoon opleveren conform eisen woningbouw -> betekend dat u de woning in originele staat hersteld. Dus ook de gehele stoffering verwijderd zoals raamdecoratie inclusief railzen, vloerbedekking verwijderen inclusief lijmresten, spijkers en schroeven inclusief pluggen uit de muur verwijderen plus gaten weer opvullen met daarvoor bedoelde muurvuller. Alles schoonmaakt en nat afneemt. Waaronder natte gedeelte zoals douche ruimte, wc ruimte en keukenblok. Ook kozijnen afnemen, vensterbanken stof afnemen, ramen zemen. Berging leegruimen en bezemschoon leegmaken.
  • Leegmaken conform eisen makelaar -> betekend dat u de woning leeg maakt voor verkoop. Stoffering blijft dan 9 van de 10 keer in de woning vanwege bewoonbaar laten lijken. Verder wel schoonmaken en alle prive spullen verwijderen. Zodat de woning leeg en ruimtelijk wordt voor fotorapportage.

Snel binnen enkele werkdagen uw huis ontruimen in Houten – Utrecht?

Als u wilt kunnen wij binnen 1 werk dag uw woning ontruimd hebben. Het inplannen van een huis ontruimen is meestal binnen enkele werkdagen afhankelijk hoe groot de ontruiming is. Wij hebben altijd voldoende capaciteit om een huis snel te ontruimen. Vaak in opdracht van een schuldeisen bij een huisuitzetting is spoed vereist. Ook bij overlijden en of verhuizing.

 

 

 

Foto's

Huis ontruimen Houten Utrecht
Huis ontruimen Houten Utrecht


Terug