Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in.

Huis leegruimen na overlijden

Huis leegruimen na overlijden

Een huis leegruimen na overlijden of verhuizen? Wij bieden speciaal voor senioren een oplossing en totaalhulp bij ontruimingen en bezemschoon opleveren van huur of koopwoningen. Ook kelderbox leegruimen, zolder opruimen en eventueel tuin rommel afvoeren? Wij bieden snel hulp binnen 1 week in 1 dag om een inboedel op te ruimen en een huis leeg op te leveren.

Nieuwsgierig? Bel voor een HUIS LEEGRUIMEN na overlijden 085 – 401 97 62 .

Ook steunen wij een goede doel. Wij schenken alle bruikbare meubels aan stichtingen en geven het op deze manier een nieuw leven… Daarnaast ontlasten wij het milieu door alles netjes gescheiden als niet bruikbaar is in te leveren bij een afvalverwerker die milieuvriendelijk alles verantwoord vernietigd.

Een huis leegruimen omdat iemand is verhuist binnen uw familie.

Wanneer een appartement, huur of koopwoning moet worden leeg gemaakt gaat dit altijd gepaard met emotie, verdriet of stress. Juist in deze tijd wanneer er al zoveel op u afkomt is een huis leegruimen wel het laatste waar u op zit te wachten. Wanneer u hulp zoekt bij familie, vrienden en kennissen laten ook zij van stek gaan… Misschien een bedrijf zoeken? Welke is betrouwbaar? Wie komt er volgens afspraak alles netjes na? Hoeveel recensies heeft een bedrijf? Is het bedrijf wel te vertrouwen?

Na bijna 15 jaar bestaan kunnen wij dagelijks elke klant hulp bieden. Van een 1 kamer woning tot groot eengezinshuis. Zelfs een kantoor of bedrijfspand is voor ons in een handomdraai leeg en veegschoon opgeruimd.

Een huis leegruimen na overlijden binnen Utrecht en omsteken.

Wij kunnen binnen Utrecht een woning leegruimen. Wijken en plaatsen buiten Utrecht Zoals Vianen, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, Bilthoven, IJsselstein of Houten komen wij ook en hanteren hier ook de zelfde prijs als in het centrum van Utrecht. Wij hebben verschillende goede doelen en contacten in Utrecht. Daarom kunnen wij een woning in 1 dag leegmaken.

Wilt u misschien de verhuizing ook uitbesteden? Dan heeft u alles onder 1 dak!

Wij bieden namelijk ook Verhuis Service aan voor mensen die naast verhuizen ook een woning willen laten leegruimen. Restant na verhuizing zoals inboedels afvoeren, rommel uit de tuin verwijderen, behang verwijderen, kasten opruimen en schuur of kelderbox leegmaken. Dit is een kleine greep uit voorbeelden die wij aanbieden. Bel of vraag een prijs indicatie. Dit kost niets… alleen een beetje tijd.

Hopelijk tot horens.

Team Woningontruiming

Tel: 085 – 40 19 762

Of E-mail: .

 Terug