Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in.

Huis leegmaken Nieuwegein

Huis leegmaken Nieuwegein

Onlangs hebben wij een opdracht gekregen om een huis te ontruimen in Nieuwegein. Een huis leegmaken en veegschoon opleveren conform eisen woningbouw. Woningbouw wilde de woning leeg en kaal in oude staat hersteld hebben.

Huis leegmaken en opruimen Nieuwegein.

Opruimen betekent voor ons letterlijk alles uit de woning halen. De gehele inboedel uit elke kamer leegmaken. Ook stoffering zoals vloerbedekking eruit halen en afvoeren. Ook lijmresten van de vloer verwijderen. Omdat de verhuurder een huis oplever klaar wilt met schone vloer waarbij er direct een nieuwe vloerbedekking op kan worden gelegd. Ook raamdeco moest worden verwijderd. Zelfs schroefgaatjes moeten worden opgevuld worden. Ook lampen werden door ons verwijderd en overal afgedopt met kroonsteentjes vanwege veiligheid.

Behang verwijderen en muren glad opleveren:

Naast huizen leegmaken en veegschoon opleveren in Utrecht en ook Nieuwegein doen wij ook behang verwijderen. Behang ( soms bouwbehang, glasvliesbehang of vinyl papierbehang ) kunnen wij professioneel verwijderen. Als u namens de verhuurder de muren glad en behangvrij moet opleveren en hier zelf geen middelen of mensen voor heeft kunt u ons ook benaderen. Wij halen ook behang weg op moeilijke plekjes zoals achter verwarming, op gipsmuren, op betonnen muren, enz.

Waarom behang verwijderen?

  1. Vanwege nicotineaanslag,
  2. Of soms omdat het behang is beschadigd,
  3. Te veel structuur behang ( hierdoor kan er geen nieuwe laag op aangebracht worden ),

Plafond of muren verven:

Wij kunnen ook plafonds ververven en neutraal wit opleveren conform eisen makelaar of verhuurder. Soms kunnen wij zwaar vervuilde huizen met Amoniak schoonmaken. Of schoonmaak middelen als ontvetter gebruiken. Lukt dit niet voldoende kan er met voorstrijk eerst een laag worden aangebracht. Om het vervolgens te kunnen saucen.

 

 Terug