Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in.

Hennepkwekerij opruimen

Hennepkwekerij opruimen

Hennepkwekerij of wietplantage opruimen en afvoeren in Utrecht en omstreken. Heeft u een kwekerij of hennepplantage en wilt u het snel laten opruimen? Zoekt u een bedrijf dat uw pand weer schoon kan opleveren?

Politie heeft een hennepkwekerij gevonden! Wat nu…

Vaak als een politie een kwekerij vind dan wordt er direct een grove opruiming gehouden. Volgens de wet mag u geen opium verbouwen dus dit wordt gezien als illegaal en zaal direct op last van politie, burgemeester of omwonende opgeruimd worden. Politie neemt dan direct actie en zal dus alle wiet/hennep planten verwijderen door het af te knippen vanaf de stam. Tevens worden de afzuig apparaten vaak onbruikbaar gemaakt. Dit doen ze door overal lijmspuitmiddel ( PUR ) in te spuiten. Hierdoor kunnen de apparaten niet meer gebruikt worden. Ook worden hoofdstroomkabels door geknipt om stroom gebruik te voorkomen. De meterkast wordt direct meegenomen voor technisch onderhoud. Ook de woning wordt onderzocht op bewijs en sporen om aan te kunnen tonen of er al langer wordt gekweekt.

Kweekaarde en hennep apparatuur blijft achter..

Wanneer de politie alles heeft opgeruimd blijft u met een pand of woning achter dat nog vol staat met kweekpotten hennep aarde of potten met steenwol. Ook alle kabels, waterslangen, ventilatoren en temperatuur regelkasten van de kwekerij blijven achter. Soms is het een hele grote puinhoop vooral omdat de politie alles snel lostrekt en binnen 1 a 2 uur een hennepkwerkerij moet ontmantelen. Er wordt dan niet voorzichtig gewerkt en letterlijk alles wordt overhoop gegooid om overal bij te kunnen komen. Ook omdat het vaak donker is in een hennepkwekerij. Dus scheidingsmuren worden omver geduwd, leidingen worden losgemaakt bij de meterkast. Hierdoor blijft er veel opruim werk over.

Stank en viezigheid na opruimen van de hennepkwekerij.

Vaak na een hennepkwekerij opruimen blijft er altijd wietlucht in de woning hangen. Deze lucht trekt vaak in gordijnen, muren en plafonds. Daarom is het verstandig om de woning of bedrijfspand na hennepkwekerij opruimen het grondig te schilderen en verwijderen van alle stoffering. Voordeel van verf is dat het vaak overheersend is en hiermee alle luchtjes weg haalt.

Zoekt u een bedrijf dat uw hennepkwekerij of wietplantage kan verwijderen? Snel binnen paar dagen alles opgeruimd! Zo netjes opgeruimd dat je er niets mee van kan zien? Bel of mail ons zodat wij u misschien kunnen helpen en alvast een prijs indicatie kunnen geven.. of 06- 38 31 80 14

Ook Whatsapp is met ons mogelijk op 06 – 38 31 80 14.

Foto's

Hennepkwekerij wietkwekerij opruimen Nederland
Hennepkwekerij wietkwekerij opruimen Nederland


Terug