Bedrijfsontruiming

U zoekt een bedrijf om uw bedrijfsruimte of kantoorpand te ontruimen? Wilt u verhuizen naar een nieuwe locatie? Heeft u faillissement aangevraagd of uw bedrijf verkocht? Of u wilt bijvoorbeeld het interieur van uw winkel moderniseren?

Voor alle kantoren en bedrijfspanden kan Woningontruiming Utrecht op een professionele manier de ontruiming verzorgen. Wij bieden tevens vele extra mogelijkheden, zoals het bezemschoon opleveren van het pand en het uitvoeren van herstelwerkzaamheden.

  • Wij nemen alles mee wat is achtergebleven na een verhuizing.
  • Wij ruimen uw oude winkelinventaris op.
  • Wij kunnen ook onder andere: lampen verwijderen, vloerbedekking verwijderen inclusief lijmresten, kabels en aangebrachte accessoires verwijderen, etcetera.
  • Ook reclameborden aan de gevel kunnen wij verwijderen, stickers op de ramen eraf halen, etc.
  • Bruikbare spullen worden hergebruikt.
  • Afval voeren wij af naar een milieustraat.
  • Kortom uw winkelpand wordt kaal en bezemschoon opgeleverd.

Kijk voor meer informatie ook op kantoorleegmaken.nl.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 40 19 762.

Hergebruik via goede doelen


Spullen die u niet meer wenst maar nog goed bruikbaar zijn, worden geschonken aan goede doelen. Zo krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt het milieu ontzien. Ook kunnen wij de spullen naar een goed doel van uw keuze brengen.

Milieubewust afvoeren afval


Het op de juiste wijze afvoeren van alle soorten afval is voor ons dagelijkse kost. Wij zorgen dat uw spullen op een milieuverantwoordelijke wijze wordt afgevoerd. De spullen worden gescheiden aangeboden aan de gemeentelijke vuilstortplaats.

Werkwijze


Een ontruiming is een tijdrovende en zeer stressvolle bezigheid. Door onze persoonlijke werkwijze hebben wij sinds 1994 al vele tevreden klanten kunnen helpen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent!

Bezemschoon


Een woning, verpleeghuiskamer of bedrijfsruimte bezemschoon opleveren wil zeggen dat wij alle ruimtes leegruimen – van zolder tot kelder – en dat wij alles schoon en netjes voor u opleveren. Geheel conform de eisen van de woningbouwvereniging, verhuurder of makelaar.

Inkoop meubels en goederen


Tijdens een woningontruiming komt het regelmatig voor dat er nog meubels of andere goederen met waarde in een woning of bedrijfspand aanwezig zijn. Deze goederen kunnen wij van u overnemen tegen de reële inkoopwaarde.

Herstelwerkzaamheden


Het is bij een ontruiming vrijwel altijd nodig om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Denk aan verwijderen van vloerbedekking of het repareren van gaten in muren en vloeren. Wij kunnen deze werkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren.

× Stel een vraag via Whatsapp